Наша локација

Овде можете да не пронајдете на полесен начин.View Larger Map

Контактирајте не

За да контактирате со нас пополнете ја контакт формата.
Ние ќе одговориме во најкус можен рок.

* * * *
Испратете
КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Локација

Здружение на граѓани за еднакви можности
Еднаков пристап

Контакт Адреса

Добромир Хрс бр.3

Контакт Телефони

Телефон : ++ 389 22781244
Мобилен : ++ 389 70323671

Национални едукатори за недискриминација во РМ